Ballenactie - Gratis ballen voor je club!
Ballenactie - Gratis ballen voor je club!
Wij sparen voor Ballenactie

Nieuwe ballen voor onze club

Gefeliciteerd!

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd weer een hele uitgave. Helemaal nu onze vereniging de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen.

Samen in actie

Met deze actie kan iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt een bal doneren aan de club. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat onze club in ieder geval niet hoeft te bezuinigen op het belangrijkste onderdeel van het spelletje: de ballen!

Bal doneren

Help jij onze club? Doneer dan nu een bal (of meerdere ballen). Betalen gaat via iDeal; wel zo veilig en gemakkelijk!

De actieperiode is voorbij. Iedereen heel hartelijk bedankt voor alle ballen!

Donateurs

Hieronder een overzicht van de donateurs die al hebben meegedaan. Wil je ook mee helpen? Klik hier om een bal te doneren

Veel succes met de actie!
Annemieke Camu
Ad Niks
"Hierbij mijn donatie voor een bal voor VVJ 5 van trainer Berry van Wijk en aanvoerder Frenklin van Rijswijk! Uiteraard verwacht ik daar dit jaar een kampioenschap voor terug!"
Raimond Hulst
Pedro Araya
Oedo Denissen
"Bedankt aan alle mensen bij VVJ die zich het hele jaar zo inzetten voor de jeugd! Door het doneren van een bal wil ik een klein beetje bijdragen."
Michael Coté
Gert Jan Berghorst
"Ik ben net als velen van ons super blij dat de bal weer rollen mag! Daarom sponsor ik natuurlijk een bal! Doe hetzelfde als mij en sponsor ook een bal en help V.V.J. de Corona crisis door! Daar maken we alle voetballers van V.V.J. blij mee. Hopelijk zijn we er bijna!! Groet, Gert Jan"
Ron & Suzie de Hamer
"Mooie actie voor VVJ samen met mijn vrienden van de Jumbo pickup point! Hielke en zijn team zijn toppers 👌 Tuurlijk sponsoren wij een bal. Liefs, Ron & Suzie"
Martin Jansen
"Samen met Buren voor Buren Nederland en WeerManMartin gaan wij een bal sponseren. Laat de bal rollen. Vriendelijke groet, Buren voor Buren Nederland WeerManMartin"

Wil je ook mee helpen? Klik hier om een bal te doneren

Winkels

Deze actie wordt georganiseerd door onderstaande winkels:
Utrecht Franciscusdreef
Franciscusdreef 88 Utrecht
Utrecht Nebraskadreef
Nebraskadreef 27 Utrecht

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Ballenactie?

Met de Ballenactie zamelen wij nieuwe ballen in. Iedereen die onze club een warm hart toedraagt kan een donatie doen. Met jouw bijdrage kan de club nieuwe ballen aanschaffen. Zo krijgt de club dus gratis nieuwe ballen, een flinke besparing!

Voor wie is deze actie?

Iedereen die onze club een warm hart toedraagt kan meedoen. Hoe meer ballen we cadeau krijgen, hoe groter de besparing!

Hoe kan ik meedoen?

Klik hier om een bal te doneren en vul het formulier in. Je kunt ook een kwart bal, halve bal of meerdere ballen tegelijk doneren.

Wat is de tussenstand?

Je kunt de actuele tussenstand bekijken via deze link.

Is betalen met iDeal veilig?

Ja. iDEAL is gebaseerd op de mobiel bankieren app en internetbankieromgeving en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internet- en mobiel bankieren.

Wie organiseert de Ballenactie?

De Ballenactie is een initiatief van Clubplan Nederland.

Clubplan Nederland
François HaverSchmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden
KvK: 58882537
info@ballenactie.nl

Waarom organiseren jullie deze actie?

Met deze actie willen wij jullie club helpen om ervoor te zorgen dat het balletje volgend seizoen weer gaat rollen. Zo hoeft jullie club in ieder geval niet te bezuinigen op het belangrijkste onderdeel van het spelletje: de ballen!

Waar gaat de opbrengst naar toe?

Van de opbrengst van deze actie worden ballen besteld voor jullie club. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden voor jullie club. Nadat de actieperiode voorbij is ontvangt jullie club de ballen.

Ik heb een andere vraag, met wie kan ik contact opnemen?

Je kunt je vraag mailen naar info@ballenactie.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Deel deze pagina: