100%gratis actie! Clubplan Nederland - Ballenactie
Ballenactie - Gratis ballen voor je club! Actie starten?

Winactie

Maak kans op een Eredivisiebal voor jouw club!

Je hebt deze link ontvangen van een club die eerder al succesvol heeft meegedaan aan de Ballenactie. Zij hebben hiermee veel gratis nieuwe ballen ingezameld: een echte aanrader dus! Meld jouw club nu ook aan voor de Ballenactie en jullie maken allebei kans op een gratis Eredivisiebal!

Tijd voor nieuwe ballen

Nu het seizoen is afgelopen, maken we ons klaar voor het nieuwe seizoen. Zoals elk jaar moet ook het ballenhok worden aangevuld: altijd weer een flinke kostenpost waar de penningmeester natuurlijk niet op zit te wachten. Daarom organiseren wij de Ballenactie. Hiermee kunnen supporters en sponsors ballen doneren aan jullie club. Zo krijgen jullie gratis nieuwe ballen!

Win een Eredivisiebal t.w.v. €149,-!

Meld jullie club aan via deze link en maak kans op een echte Eredivisiebal t.w.v. €149,-! Zo spelen jullie teams volgend seizoen, net als de profs van Nederland, met de Crème de la crème onder de ballen!

Al ruim 16 jaar (sinds 2006) is Derbystar de officiële wedstrijdbal van de Eredivisie. In de Eredivisiestadions wordt ieder weekend gespeeld met de officiële wedstrijdbal van Derbystar, die een unieke uitvoering is van de Derbystar Brillant APS.

Club aanmelden

Meld jullie club nu aan en scoor die gratis eredivisiebal!

* Lees in de voorwaarden alle spelregels voor deze actie.

Ballenactie nieuws

Rondje langs de velden (juni 2022)

Dit kalenderjaar zijn er inmiddels alweer ruim 150 verenigingen gestart met de Ballenactie. Vanuit...
Lees verder

Ballen inventariseren en aanvullen

Nu het einde van het seizoen nadert voor veel verenigingen is het weer tijd om te inventariseren hoe...
Lees verder