100%gratis actie! Clubplan Nederland - Ballenactie
Ballenactie - Gratis ballen voor je club! Actie starten?

Zomerstopactie

Gratis nieuwe ballen voor je club

Nu het seizoen is afgelopen, maken we ons klaar voor komend seizoen. Alle teams leveren hun ballen weer in en de materialencommissie maakt de balans op: er zijn weer veel ballen versleten en kwijtgeraakt.

Tijd voor nieuwe ballen

Het ballenhok moet dus weer worden aangevuld. Dit is altijd wel een flinke kostenpost waar de penningmeester natuurlijk niet op zit te wachten. Daarom organiseren wij de Ballenactie. Tijdens deze actie kunnen supporters en sponsors ballen doneren aan jullie club. Zo krijgen jullie gratis nieuwe ballen.

Zomerstopactie

Ontvang nu gratis Pupil-van-de-week ballen als jullie club zich aanmeldt voor de Ballenactie. Een mooi cadeau voor jullie jeugdspelers!

Je kent het vast wel: een jeugdspeler die als Pupil-van-de-week mee mag met het eerste elftal. De kleedkamer in, de warming up mee doen en zelfs de aftrap verrichten. Een hele belevenis, die een nog mooiere afsluiting kan krijgen…

Hoe leuk zou het zijn dat de Pupil-van-de week zijn eigen bal met álle handtekeningen van het eerste mee naar huis krijgt? Een mooie herinnering aan een fantastische middag!

De Pupil-van-de-week ballen zijn te krijgen in diverse kleurstellingen, zodat er altijd eentje tussenzit die bij jullie clubkleuren past!

Club aanmelden (vóór 1 juli)

Meld jullie club nu aan en scoor die gratis ballen!

* Afhankelijk van jullie eindresultaat ontvangen jullie twee of meer “Pupil van de week” ballen helemaal gratis. Dus bovenop jullie ingezamelde ballen! Lees in de voorwaarden alle spelregels voor deze actie.

Ballenactie nieuws

Rondje langs de velden (juni 2022)

Dit kalenderjaar zijn er inmiddels alweer ruim 150 verenigingen gestart met de Ballenactie. Vanuit...
Lees verder

Ballen inventariseren en aanvullen

Nu het einde van het seizoen nadert voor veel verenigingen is het weer tijd om te inventariseren hoe...
Lees verder